Produs sub licență FCSB

Tricou de joc FCSB oficial Nike Away "produs oficial sub licenta FCSB"

Tricou oficial de deplasare pentru sezonul 2017-2019, realizat din material pique, cu decolteu in V si insertii elastice laterale. Tricoul este prevazut cu emblema FCSB, logo Nike brodat si imprimeu cauciucat, pe partea din fata. Tehnologia Dri-FIT asigura controlul umiditatii si mentine confortul optim pe teren. 

Tricoul este de culoare alba, cu detalii de culoare rosie. Gulerul are forma moderna - v-neck, si are integrata o banda de culoare rosie in partea din spate. 

Partile laterale ale echipamentului au o dunga de culoare rosie care se intinde pe toata lungimea tricoului si a sortului. Dungile laterale expandeaza, atunci cand jucatorul se afla in miscare, pentru a oferi o ventilatie imbunatatita si pentru a dezvalui insertii de culoare albastra care sunt pozitionate dedesubt. 

TEHNOLOGIA NIKE DRI-FIT

 

Tehnologia Nike Dri-Fit elimina transpiratia de la nivelul corpului si o scoate in exteriorul tricoului, unde se evapora cu rapiditate. Acest lucru le permite jucatorilor sa evolueze confortabil la potentialul lor maxim.

 

Perforatiile realizate cu tehnologie laser si panourile de mesh sunt elementele cele mai importante ale noului echipament si ajuta la cresterea performantelor sportive ale jucatorilor prin imbunatatirea circulatiei aerului in jurul bustului atletilor si reglarea temperaturii corporale.

 

Tricoul este realizat din panouri de mesh pe toata suprafata frontala si posterioara pentru a facilita circulatia aerului si a imbunatati libertatea de miscare.

 

tags | Nike

Compozitie: 100% poliester

Producător: Nike
Grupa de vârstă: Senior
Tip de îmbrăcăminte: Tricou
Culoare: Alb

 

 

 

 


 

 

 

399,99 lei / buc.

L
0,00 lei
+ 50,00 lei
XL
0,00 lei
+ 50,00 lei
0,00 lei
înapoi la categoria Tricouri