Produs sub licență FCSB

Tricou FCSB oficial de joc pentru acasa "produs oficial sub licenta FCSB"

Tricou oficial de joc pentru sezonul 2017-2019,care este realizat in culorile traditionale ale echipei, rosu si albastru. realizat din material pique, cu decolteu in V si insertii elastice laterale. Tricoul este prevazut cu emblema FCSB, logo Nike brodat si imprimeu cauciucat, pe partea din fata.  

Tricoul este de culoare roşie, cu dungi verticale, iar gulerul are integrată o bandă de culoare albastră în partea din spate. Părţile laterale ale tricoului au o dungă albastră dintr-un material special. Atunci când jucătorul se află în mişcare, materialul se întinde pentru a oferi o ventilaţie îmbunătăţită şi dezvăluie inserţii de culoare galbenă poziţionate în interiorul texturii.

TEHNOLOGIA NIKE DRI-FIT

 

Tehnologia Nike Dri-Fit elimina transpiratia de la nivelul corpului si o scoate in exteriorul tricoului, unde se evapora cu rapiditate. Acest lucru le permite jucatorilor sa evolueze la potentialul lor maxim.


Perforatiile realizate cu tehnologie laser si panourile de mesh ajuta la cresterea performantelor sportive ale jucatorilor prin imbunatatirea circulatiei aerului in jurul bustului atletilor si reglarea temperaturii corporale.

 

PROTEJAREA MEDIULUI INCONJURATOR

 

Nike continua sa puna in prim plan protejarea mediului inconjurator si din acest motiv echipamentele sunt realizate si de aceasta data din poliester reciclat. Echipamentele sunt proiectate pentru a oferi deopotriva performante de neegalat si un impact scazut asupra mediului inconjurator.


Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 16 sticle de plastic. Incepand cu anul 2010, Nike a folosit peste 3 miliarde de astfel de sticle la producerea echipamentelor de fotbal, cantitatea de polyester astfel rezultata este suficienta pentru acoperirea a 5.200 de terenuri de fotbal. 

Producător: Nike
Grupa de vârstă: Senior
Tip de îmbrăcăminte: Tricou
Culoare: Rosu

349,99 lei / buc.

Sstoc epuizat
M
0,00 lei
+ 40,00 lei
L
0,00 lei
+ 40,00 lei
0,00 lei
înapoi la categoria Echipament acasă