Despre livrare

Livrarea va fi efectuată de FAN Courier, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00, în 2-4 zile de la expedierea comenzii*. Cumpărătorul este rugat să comunice o adresă de livrare unde poate fi găsit în acest interval orar, precum şi un număr de telefon la care să poată fi contactat de către curier.

 Preţul transportului este de 25,00 lei. Pentru localitațile care nu se regăsesc în Zona de taxare 0, tariful este de 1,00 lei/km suplimentar.**

ROD ART'94 INVEST nu raspunde de conținutul pachetului după ce acesta a fost ridicat de la curier cu semnatura de primire.

În cazul în care ați optat pentru "Deschidere la livrare" vă rugăm sa verificați conținutul coletului la primirea acestuia de la firma de curierat și, în cazul în care sunt diferențe între conținut și factură, să îl returnați.

Produsele comandate se livreaza atât în Romania cât și în afara tarii. Produsele sunt ambalate, etichetate si monitorizate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Comenzile plasate până la ora 14:00 sunt procesate în aceași zi, cele plasate după ora 14:00 sunt procesate a doua zi lucrătoare.

* ROD ART'94 INVEST depune toate eforturile pentru a livra produsele dvs. în 2-4 zile de la expedierea comenzii, dar acest termen poate ajunge la 30 de zile.

** Numărul de kilometri suplimentari poate fi aflat consultând un operator FCSB Magazin.